Изберете страница

Без категория

Технически проблеми

Поради технически проблеми с ел.захранване днес няма да има достъп до сървърите на дружеството за неопределено време и няма да може да се извършват справки и плащания на задълженията. Извиняваме се за причиненото...

повече информация

Важно за гр.Видин

Поради авария в електрозахранването на ПС Сланотрън и КОС град Видин ще остане без водоподаване до отстраняването й от аварийните групи на ЧЕЗ!

повече информация

Видин 21.10.2020г

Подмяна на Спирателни кранове на главни водопроводи по ул.“Цар Симеон Велики“ – спиране на водоподаването за кв.“Акджамия“, жк „Бонония“, част от ул.“Цар Симеон Велики“ от Бензиностанция „Петрол“ до Мелницата, част от жк.Г.Милев бл.17 и улиците от 09:00 до 17:00 часа на 21.10.2020 г.

повече информация

Втори международен фестивал по тенис във Видин

За всички любители на тениса, тази събота —17 октомври от 11 часа на тенис корта на ВиК-Видин ще се проведе “Вторият международен тенис фестивал”.В  турнира по двойки участие ще вземат деца от 6 до 12 годишна възраст от България и Сърбия, както и...

повече информация

Уведомление

ВиК Видин уведомява своите потребители, на основание чл.18 от Наредбата за регулиране цените на водоснабдителните и канализационните услуги приета с ПМС №8/ 18.01.2016г. и обнародвана в ДВ бр.6/22.01.2016г., че ще внесе предложение за изменение на цената за услугата „пречистване на отпадъчни води“ за 2021г., като предложените цени без ДДС са както следва:

повече информация